Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Utiliteitsbouw

Er komt een moment dat u gaat nadenken over de elektrische voorzieningen binnen uw bedrijf. Vaak komt dat moment als u gaat (ver)bouwen of renoveren. Ergert u zich al tijden aan het feit dat de verlichtingaansluitpunten of ICT-aansluitingen op de verkeerde plek zijn gesitueerd, of het feit dat er te weinig wandcontactdozen in het pand aanwezig zijn? U doet er dan goed aan om ons bedrijf, Van den Heuvel Elektro, uw elektrische installatie onder de loep te laten nemen. Wij ontwerpen en installeren elektrische installaties bij bedrijven en bedrijfshallen en zijn gespecialiseerd in:

 

  • Lichtinstallaties
  • Zwakstroom- en krachtstroominstallaties
  • Noodstroominstallaties
  • Beveiligingssystemen
  • Tele- en datacommunicatie

 

Vanzelfsprekend zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op dit elektrotechnisch gebied.

 

Controles en onderhoud

Elektrische apparatuur is gevoelig voor brand en kortsluiting. Het is daarom raadzaam om aanvullende veiligheidsvoorzieningen (aardlekschakelaars) in de groepenkast te maken en uw installatie door te meten op uitschakeltijd en uitschakelstroom. Ons bedrijf test en pleegt onderhoud op groepenkasten en levert en installeert deze van kwaliteitsmerken als Hagen en Holec.

 

Controles van elektrische installaties zijn eveneens van groot belang, bovendien wordt dit door de verzekering erg op prijs gesteld. Van den Heuvel Elektro heeft keurmeesters in dienst die uw elektrische installaties op problemen of gevaarlijke situaties controleert en – indien mogelijk, direct oplost. Na afloop ontvangt u een rapportage met de bevindingen van uw installatie.

 

Wilt u meer weten wat Van den Heuvel voor u kan betekenen op het gebied van utiliteitsbouw? Neem dan snel contact met ons op!


ontwerp: Graphic Design