Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Preventie

Op schade, of nog erger letsel,  zit niemand te wachten. Preventie is zijn daarom van levensbelang. Laat ons een plan opstellen om uw woning of bedrijfspand, volgens de laatste richtlijnen brandpreventief aan te passen. Zo waarborgt u voor een groot deel de veiligheid van uzelf en de mensen om u heen.

 

Samen met preventiemedewerkers van de brandweer inventariseren wij de vluchtmogelijkheden binnen en buiten het gebouw. Op deze manier werken wij een gedetailleerd ontwerp uit, en adviseren wij u bij de keuze van armaturen en preventievoorzieningen.

 

Preventievoorzieningen

Rookmelders en hitte-detectoren zijn life-savers, ze mogen in geen enkel pand ontbreken. Dat kunnen hele eenvoudige zijn, maar wat als u niet thuis bent en er breekt brand uit? Wij installeren daarom ook ingenieuze systemen die u via uw mobiele telefoon waarschuwen en de meldkamer van de alarmcentrale inschakelen.

 

Noodverlichting en duidelijk verlichte verwijzingsborden, die onafhankelijk van het lichtnet werken, zorgen ervoor dat de vluchtweg bij calamiteiten makkelijk te vinden is. Deze vorm van preventie wordt ook wel anti paniekverlichting genoemd.

 

Omdat anti inbraakalarminstallaties een ander specialisme is, werken wij samen met een collega op dit gebied. Mocht u hiervoor ook belangstelling hebben, dan kunnen wij (als tussenpersoon) dit vanzelfsprekend voor u regelen. Op die manier heeft u één contactpersoon voor alle installaties.

 

Wilt u meer weten over onze preventiemaatregelen? Of direct een afspraak maken voor de installatie van preventievoorzieningen? Neem dan contact met ons op:  0182-522.677.


ontwerp: Graphic Design