Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Particulier

Niet te te groot voor het kleine werk

Vanzelfsprekend kunt u als particulier Van den Heuvel Elektro ook inschakelen voor kleine elektrotechnische werkzaamheden. Wij zijn daar niet te groot voor, sterker nog: wij doen dat graag! Twijfelt u daarom niet als u bijvoorbeeld opziet tegen het aanbrengen van een verlichtingspunt, het aanleggen van een stopcontact, of van een elektrische verwarming op uw terras; bel ons! Onze monteurs staan voor u klaar.

 

Advies op maat, ook voor verbouwingen

Ook voor grote en kleine verbouwingen, renovatiewerk, aanpassingen in uw meterkast, of advieswerk kunt u bij ons terecht. Wij verdiepen ons in uw wensen, inventariseren en brengen advies op maat uit voor al uw installatiewerk. Onze offertes zijn helder en geheel vrijblijvend, daarbij houden wij ons altijd aan uw budget. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

 

Comfortverhogend

Van den Heuvel Elektro is gespecialiseerd in de aanleg van comfortverhogende en energiebesparende installaties voor particulieren. Denkt u daarbij aan domotica en zonnesystemen: ze veraangenamen uw woongenot en u bespaart daarbij op uw energierekening. Daarnaast installeert ons bedrijf beveiligingssystemen, u leest daar meer over op deze website.

 

 


ontwerp: Graphic Design