Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Over ons installatiebedrijf

Van den Heuvel Elektro is een allround installatiebedrijf, gevestigd in Reeuwijk (Gemeente Bodegraven-Reeuwijk). Wij adviseren u bij uw plannen, en ontwerpen, leveren en installeren alle denkbare installaties. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en zijn uw specialist op het gebied van installatietechniek. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen en stellen hoge eisen aan de producten die we leveren.

 

Uw specialist op het gebied van installatietechniek

Als specialist op het gebied van installatietechniek streven wij naar de tevredenheid van onze klanten. Eén van onze speerpunten is daarom ook het meedenken met onze klanten. Wij luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw budget. Onze vakmannen stellen zich bij iedere klus flexibel op en kunnen u voorzien van professionele adviezen. De adviezen die wij geven en de werkzaamheden die wij verrichten kunnen net dat grote verschil maken in uw woongenot of in uw werkomgeving.

 

In de regio Reeuwijk kunt u op onze uitgebreide service rekenen. Als u tevreden bent houden onze werkzaamheden pas op! Ook als u met spoed een elektricien nodig heeft kunt u bij ons terecht. Bij calamiteiten biedt ons bedrijf u namelijk een uitgebreide 24-uurs service aan. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten. Onze medewerkers staan u graag te woord.


ontwerp: Graphic Design