Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Laatste nieuws

19/09/2014

Mooie winkel installaties gerealiseerd in winkelcentrum Miereakker.

In de zomervakantie heeft het Van Den Heuvel team hard doorgewerkt in het winkelcentrum de Miereakker, om daar de verlichting en installaties voor diverse winkeliers te installeren. Wij wensen  Zonnestudio Sunny moments, t Reeuwijkse wijnhuis, Vivant Butterfly en t Kaashuys veel succes met hun nieuwe winkel . Wij zijn er trots op dat wij de installaties mochten maken en leveren

12/11/2013

Gereedschap keuren 2014 heeft u dit al geregeld?

Als erkende keurmeesters bieden wij u een volledige NEN 3140 keuring op al u elektrisch gereedschap aan . Verder kunnen wij ook al u trappen,rolsteigers en ladders keuren volgens NEN 2484 Kosten: €1.00 per app om te keuren €1.00 per app om te graveren (indien nodig) uurtarief keurmeesters:€40.00 excl BTW per uur rapport en certificatie per NEN eenheid :€45.00 excl BTW * (tot 100 apparaten) De keuring vindt als u dat wil, bij u ... Lees verder »

12/06/2013

Zonne-energie zonder problemen.

De aanleg van zonnepanelen is specialistisch werk. U moet er niet aan denken dat uw investering teniet wordt gedaan doordat een malafide bedrijf de panelen onprofessioneel aanlegt. Dat kan resulteren in rampzalige gevolgen: in de media hoor je regelmatig over panelen die van het dak afwaaien of in brand vliegen. Voorkom daarom problemen en kies voor een erkent installateur als Van den Heuvel Elektro. Onze installateurs ... Lees verder »

15/11/2012

Energiezuiniger wonen?

Denk dan eens aan zonne-energie. Dit is momenteel erg interessant omdat de overheid het gebruik  van zonnepanelen stimuleert. Sinds juli 2012 is er namelijk een landelijke subsidie op de aanschaf van zonnepanelen, waardoor deze investering voor u een stuk aantrekkelijker wordt. Tot en met 2013 ontvangen particulieren 15% van het aankoopbedrag van de panelen terug, met een maximum van € 650,= op het geheel. Wilt u ... Lees verder »


ontwerp: Graphic Design