Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Led-verlichting

Van den Heuvel Elektro promoot het gebruik van led-verlichting, dit is ten slotte een van de meest duurzame vormen van verlichting en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Daarnaast kunt u ook met led-verlichting verschillende sferen in uw woning creƫren. Wij hebben voor iedere wens een geschikte soort.

 

De nadelen uit het verleden (te weinig, onprettig licht en te kleine stralingshoek) zijn door de komst van powerleds zo goed als verleden tijd. Led is een goed alternatief voor tl-buizen, halogeenlampen, gloeilampen en zelfs spaarlampen, omdat led direct op volle lichtsterkte brandt. Doordat de led-lamp een langere levensduur heeft met gemiddeld 30.000 tot 50.000 branduren gaan ze veel langer mee dan spaarlampen die gemiddeld 6.000 tot 10.000 uur branden. U heeft uw (duurdere) aanschaf daarom snel terug verdiend. Bovendien zit er, in tegenstelling tot de spaarlamp welke als chemisch afval moet worden afgevoerd, geen kwik in een led-lamp.

 

Door gebruik te maken van led-verlichting bespaart u dus niet alleen in uw portemonnee, maar helpt u ook het milieu een handje.

 

Wilt u weten wat u kunt besparen op dit gebied? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een berekening voor u en adviseren u bij uw aanschaf en installatie.


ontwerp: Graphic Design