Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Intercom

Als u in een appartementencomplex of flat woont is het handig als u direct kunt horen en/of zien wie er beneden bij de deur staat. Een intercomsysteem kan u dan uitkomst bieden. Het is niet alleen veilig, maar ook erg makkelijk. U hoeft de trap niet meer af naar beneden en u weet direct met wie u te maken heeft!

 

Wij leveren en installeren intercomsystemen in diverse soorten en maten. Van een eenvoudige intercom met slechts een spreek- luisterverbinding tot aan videosystemen met designtelefoons van betrouwbare merken. U kunt bij ons terecht met al uw wensen. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw budget. Op Van den Heuvel kunt u rekenen!

 

Verschillende intercomsystemen

Of u nu een luxe videosysteem zoekt of uw ouderwetse intercom wilt laten vervangen door een moderne. De techniek staat niet stil, wij houden daarom de innovaties op dit gebied nauwlettend in de gaten. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u daarom vakkundig van dienst zijn. Wij leveren u kwaliteit en vakmanschap.

 

Werkt uw intercom niet naar behoren? Wilt u zich laten adviseren over intercomsystemen? Of wilt u direct een nieuw intercomsysteem laten installeren? Bel dan voor het maken van afspraak naar 0182-522.677. Wij staan voor u klaar in de regio Reeuwijk.


ontwerp: Graphic Design