Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Elektrische poort

Wilt u uw woning of bedrijfspand beveiligen door middel van een hek of poort? Een elektrische poort kan u dan uitkomst bieden. Het is een comfortabel en efficiënt systeem.. Bovendien kan de poortaandrijving of hekmotor uitgebreid worden met een intercominstallatie of videosysteem, zodat u vanuit huis of kantoor meteen ziet wie er voor uw hekwerk of poort staat.

 

Voordelen van een elektrische poort

Vanuit de auto opent u de elektrische poort met een radiografische handzender. Andere bedieningsmogelijkheden zijn er natuurlijk ook, zoals een cijfercodeslot, kaartlezer, fotocel of sleutelschakelaar. Wilt u extra opties op de handzender? Dat kan, met één druk op de knop opent u dan bijvoorbeeld ook meteen de garagedeur en gaat de buitenlamp aan.  Of het nu gaat om een klein hekwerk of de gehele beveiliging van uw bedrijfspand. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk in de regio Reeuwijk.

 

Heeft u al een hekwerk om uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u ook bij ons terecht als u deze wilt optimaliseren of bijvoorbeeld een automatische poortopener wilt laten plaatsen. Wij installeren zowel op- als inbouwinstallaties voor hekmotoren en poortaandrijvingen. Onze vakbekwame medewerkers kunnen u daar alles over vertellen. Laat u vrijblijvend adviseren en bel 0182-522.677 voor een afspraak.


ontwerp: Graphic Design