Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Camerabewaking

Extra veilig wonen en werken vraagt om camerabewaking. Deze techniek biedt een effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen en dierbaren. Maar welk systeem past het beste bij uw situatie? De keuze is groot, want kiest u voor eenvoudig toezicht met slechts één camera op de hoek van een woning, die zwart-wit beeld geeft op een aangesloten tv-toestel? Of zoekt u het professioneler met kwalitatief hoogstaande camera’s en monitoren die digitaal beeld op de harde schijf van uw computer zetten? Onze specialisten voorzien u graag van professionele adviezen en zorgen voor het camerasysteem dat u zoekt.

 

Wilt u camerabewaking laten installeren?

De technologie in camerabewaking is steeds in ontwikkeling. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om camerabewaking.Tegenwoordig kunnen ook bewegingsdetecties ingeschakeld worden en zijn de beelden direct zichtbaar op uw tablet of smartphone. Van den Heuvel Elektro werkt met professionele camerasystemen variërend van eenvoudig tot zeer geavanceerd, waarvan de behuizingen, masten en dergelijke van uitstekende kwaliteit zijn.

 

Van den Heuvel Elektro adviseert u graag welk systeem het beste bij u past en maakt voor u een plan op maat. Onze vakmensen installeren de camera’s zodanig dat de kabels netjes weggewerkt zijn. Wij streven naar uw tevredenheid en gaan nauwkeurig te werk.


ontwerp: Graphic Design