Naam:
Telefoon:
Eventuele opmerkingen:

Anti paniekverlichting

Op het moment dat er in uw pand een noodsituatie aan de hand is, is het van groot belang dat een ieder makkelijk de vluchtweg kan vinden om het pand te verlaten.  Bovendien verplicht de Arbo-wet werkgevers te zorgen voor de aanwezigheid van vluchtwegen en nooduitgangen. Vluchtwegaanduiding en anti paniekverlichting, of noodverlichting, zijn daarbij onmisbaar! Zodra het donker is schakelt een sensor automatisch de paniekverlichting aan op het moment dat er iemand langs uw pand loopt. Een veilig idee, want een inbreker bedenkt zich wel als hij in het volle licht komt te staan.

 

Anti paniekverlichting bij u thuis

Heeft u wel eens nagedacht over anti paniekverlichting bij u in huis? Misschien vindt u dit niet nodig, maar het is wel zo veilig, want wellicht weet u op het moment dat er calamiteiten zijn wel een vluchtweg te vinden, maar weten uw gasten deze ook te vinden?

 

Van den Heuvel Elektro adviseert u bij de aanschaf en aanleg van anti paniekverlichting. Daarnaast voert Van den Heuvel Elektro inspecties uit op een goede werking van de installaties, want de veiligheid van u en de mensen om u heen, moet gewaarborgd blijven. Wilt u meer weten over deze vorm van verlichting? Neem dan contact met ons op.

 

 


ontwerp: Graphic Design